четвер, 10 січня 2013 р.

Болісна втрата

     На Другий день Різдва, 8 січня 2013 року в нашій місійній станиці сталася трагедія. До небесної домівки Господь покликав слугу Свою Романову Людмилу Павлівну після двох преенесених операцій пов’язаних із раковою пухлиною на 72 році життя. Ця  людина дійсно мала непохитну віру в Христа Спасителя, міцну надію та нелицемірну любов. Вчора пастир провів Панахиду в домі померлої. Вчора, ж стало відомо, що по дорозі до дому, можливо від журби, скорботи та переживаннь з-за втрати Коханої, не витримало серце її чоловіка - Павла. Лікарі не змогли його врятувати.
     Пастир та місійна станиця в Черкасах висловлюють щире співчуття родичам померлих. Нехай Господь зміцнить ваші серця, наповнить їх миром та втіхою у Христі Спасителі. Вічная їм пам’ять!!!

1 коментар:

  1. Наша дорога сестра Людмила нині вже в Царстві Небеcнім, і наш розп'ятий і воскреслий Господь Ісус Христос вже стер усяку сльозу з обличчя її. Хай Він покріплює нині нашу віру та віру всіх її рідних і друзів. "Чекаю воскресіння і життя будучого віку. Амінь".

    ВідповістиВидалити